14 decembrie 2010

Sambata cu magie



Sambata 11 dec 2010 am sustinut primul spectacol privat "Zana Norilor" pentru angajatii unei companii. A fost o premiera pentru mine, cu emotii uriase, asa ca voi vorbi despre asta cand voi primi poze, sau vor vorbi ele pentru mine. Pana atunci, pentru ca spectacolul a inceput cu o Luna stralucitoare, a continuat cu Zana Norilor coborand din ea si a fost apoi intregit de un show de magie superb o sa-i dedic magicianului Looney un clip pe care l-am realizat inspirata de atmosfera speciala a acelei seri, de copiii ce strigau catre scena "un nor-familie", "un nor-iubire", de magia ce a umplut sala de-a lungul intregului spectacol . Pana la gratia dansului final sub ninsoarea de confetti a lui Robert: 2 copii dansand imbratisati, stangaci, divini. Poate cineva sa creeze o imagine mai suava a iubirii? Multumesc, Looney, pentru participare si inspiratie, dar si pentru ca pentru ca m-ai ajutat sa fac primul pas pe o scena adevarata, in fata unor zeci/sute de parinti si copii.
Daca cineva inca mai crede (doar) in realitate, inseamna ca nu a vazut nici un show cu Looney. Eu sunt o Zana cu acte in regula, cred in vise, magie si oameni care leviteaza, in oameni facuti pentru a trai in pasiune, in viata placuta, in usurinta de a trai, in placerea de a trai. In a face lucruri care te confisca definitiv, caci numai cand nu-ti mai apartii esti in tine cu adevarat.
Va invit si pe voi sa creati lumea de poveste pe care numai voi o visati, atat de unica si speciala cum numai prin ochii vostri se vede. Curaj! Curaj in orice ati face, puneti primul pas si urmatorul, si tot asa pana o sa vedeti ca nu mai aveti timp sa va fie frica, doar sa va bucurati si sa va traiti visul!


2 comentarii:

  1. Buna Andreea! Ai putea sa imi spui daca stii cum se numea melodia de la sfarsitul show-ului de magie, cand au dansat copiii? Era o melodie suberba:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna "Juli", iti trimit melodia pe mail, te rog da-mi adresa ta! :)

    RăspundețiȘtergere

Te invit sa imi spui parerea ta: