30 noiembrie 2009

Cartea "Zana Norilor - Sentimentele oamenilor sunt desenate pe cer!"




Nu vei simti niciodata la fel dupa ce vei citi povestile despre Norul Frica, Norul Iubire, Norul Dezamagire sau Norul Fericire.


Sunt povesti care transforma si implinesc, care umplu acolo unde e nevoie, care schimba acolo unde se cere. Copil si parinte vei fi uimit de intelepciunea Norilor-Sentimente, parinte si copil vei simti fericire sau vei lasa lacrimile sa vorbeasca, caci "Sentimentele oamenilor sunt desenate pe cer" spune Zana Norilor.


Cartea poate fi achizitionata si direct de la Zana Norilor. Pretul este de 15 lei + taxe postale. Comenzi la adresa:

zana@zananorilor.ro


Sunt 20 de povesti (6 in plus fata de prima editie) despre Nori-Sentimente, despre cele mai importante 20 de emotii prin care trecem zi de zi: "Zana Norilor - Sentimentele oamenilor sunt desenate pe cer"


Aceasta noua editie a cartii a fost lansata pe 27 noiembrie 2009 impreuna cu Editura Ascendent la Targul de carte GAUDEAMUS printr-un Atelier dedicat copiilor.


Nu este doar o carte de povesti ci si un minunat instrument de relationare mai buna intre mama si copil. Este bagheta magica pe care fiecare mamica o poarta in poseta ei. Zana Norilor iti spune aici secretul transformarii sentimentelor.


Zana Norilor propune parintilor cate o poveste si un ritual in fiecare seara: un coif si o bagheta magica te transforma in Zana sau Vrajitor, povestea iti da cheia pentru transformarea sentimentului neplacut, sau pentru pastrarea celui placut. La final ritualul de "noapte buna" se face"de mana".

Cititi si traiti seri de vis si iubire alaturi de copiii vostri!


10 minute de magie impreuna, in familie, invatand despre ceea ce simtim!


Caci fiecare Nor este un Sentiment al unui om de pe pamant, dar mai ales al unui copil!

7 comentarii:

  1. Astazi o sa comnand cartea pentru baietelul meu de 6 ani si pentru mine(mama lui).V-am vazut prima data azi la tv.si prima impresie a fost destul de buna.Ar trebui sa umblati prin tara sa mai schimbati putin conceptiile educatorilor despre cum ar trebui sa se ocupe de copii(asa prost platiti cum sunt),poate ii convingeti ca norii sunt mai importanti pentru lumea copilariei decat sinonimele si verbele pe care incearca ei sa le predea la gradinita.Poate copii ar pricepe ceva si daca educatorii ar lucra mai mult la comunicare la relatiile interumane......

    RăspundețiȘtergere
  2. buna.am vazut emisiunea lui razvan si dani si v-am vazut.mi-a placut mult cum ati vb si de aceea as vrea si eu o carte dar nu reusesc sa o comand ma puteti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragii mei, va rog sa comandati cartea la adresa de mail: zana@zananorilor.ro sau la tel 0740077533. Multumesc si va astept!

    Sunt sigura ca educatorii fac tot ce stiu ei mai bine. Ca parinti avem o influenta imensa asupra copiilor, iar ei ne iubesc atat de mult incat daca vad schimbarea la noi, ne vor urma firesc. Haideti sa fim noi exemplul de iubire ce vrem sa il sadim in ei!

    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,
    Am luat cartea "Zana norilor" de la gradinita baietelului meu, in ideea ca citindu-i povestile va participa la un concurs. La inceput am fost un pic indiferenta pentru ca astfel de lucruri se intampla fregvent la gradi.
    Am avut totusi o surpriza mare si placuta in acelasi timp. ALT FEL DE POVESTI! Scrise diferit, gandite cu multa pricepere, super frumoase si captivante. Eu personal sunt topita dupa ele, de copii.... ce sa mai zic!
    Ii multumesc Zanei pentru aceasta carte minunata, si ii doresc multi norisori de imaginatie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti multumesc, Anamaria! Si stai pe aproape, Zana Norilor pregateste si alte povesti si jocuri! La ce gradinita merge norisorul tau?

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am primit premiu de la concursul notemari si.... nu stiu ce sa zic....sunt in clasa a-4-a si vad ca oamenii cumpara astea pentru copiii mici. Pentru ce categorie de varsta se adreseaza ? (va rog sa raspundeti concret nu raspunsuri de genu pentru toate vartele sau intre 3 si 80)

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. draga anonim: sunt 20 de povesti care se adreseaza cu preponderenta varstei 5-12, dar ce sa fac daca place si parintilor si chiar celor de 3 sau 4 ani? intre cele 20 de povesti, unele dintre ele vor fi mai aproape de sufletul tau de 11 ani, altele mai aproape de tine la anul, ori poate anul trecut era un timp la fel de potrivit. Cu incredere, citeste si convinge-te singur.

    RăspundețiȘtergere

Te invit sa imi spui parerea ta: