10 ianuarie 2015


Andreea Mihaela Stan viseaza, se crede, isi imagineaza, te crede, creeaza, invata, zboara, simte, te simte, vorbeste, tace.

1980 - (8 ani) - pentru prima data in fata unui microfon - cantare live, pe scena din Parcul Titan, in Bucuresti.

1990 - (18 ani) pentru prima data in fata unui microfon Shure: DJ la Radio Contac. Asta o sa tina 10 ani, o casatorie, prieteni, mult zbucium.

1995 - (23 ani) absolventa a Cursului BBC de Radiojurnalism, trece la departamentul stiri, inventeaza un departament de PR si face copywriting la Radio Contact. Continua si emisiunile muzicale: "Muzica pe sufletul tau", "Pauzele de dimineata", "O fata desteapta incepe la timp".

1996 - (24 ani) licentiata in arhitectura a Institutului "Ion Mincu", Bucuresti.

2000 - (28 ani) dupa 10 ani, odata cu conceperea si implemetarea Campaniei "De 10 ani Radio Contact" paraseste lumea radio, casatoria, prietenii, pentru a proiecta, construi si amenaja case. O ia "de la zero" pe mai multe planuri. Se tunde zero.

2001 - (29 ani) il naste pe Luca-Nicolae, noul ei Soare.

2002 - (30 ani) infiinteaza pentru scurt timp trupa "Luka's" cu care canta pe scena mica a Cerbului de Aur. Prietenii rad. Ea plange.

2003 - (31 ani) realizeaza proiecte de amenajari interioare si mobilier pentru apartamente, vile, localuri, dintre care mai cunoscute sunt: amenajarea Restaurantului Casa, a Clubului de frumusete Delights. Proiecte de arhitectura: complexul de vile Skandinavian Park, locuinte familiale in Buftea si Corbeanca.

2004 - (32 ani) realizeaza primul documentar: "Sinucigasii din TVR" - despre munca in TV. Este realizator si prezentator al emisiunii de amenajari interioare "Stil de_sign" la Alpha TV. In acelasi timp vine la Radio Guerilla, pentru o saptamana. Dobrovolschi o catalogheaza ca fiind prea "mamica". Glumele "de autobaza" nu ii mai vin pe buze.

2004 - (32 ani) realizator - prezentator al emisiunii de amenajari interioare "Casa noastra" - Prima TV

2006 - (34 ani) se reintoarce la radio, de data aceasta la ItsyBitsy FM, pentru un an. Se naste conceptul "Zana Norilor" si emisiunea live cu acelasi nume care are un frumos succes in randul copiilor. Vede Lumea Sentimentelor.

2006 - realizeaza scurt-metrajul pentru copii "Baiatul si baloanele" (scenariu si regie) - filmul pe care il va prezenta de-a lungul anilor in fata a mii de copii in cadrul Atelierelor Zana Norilor.

2007 - (35 ani) licentiata in Regie a Universitatii Media.

2008 - (36 ani) iunie, lanseaza la Bucuresti cartea de povesti pentru copii "Povestile Norilor"

2008 - decembrie: initiaza miscarea "New Love - Noua Iubire" pentru a aduce aminte oamenilor ca sunt aici pentru a iubi si a face orice vor ei in timpul acesta. Intalnirile cu iubitorii de iubire din cadrul Atelierelor 121.ro au un loc aparte in dezvoltarea ei personala.

2009- (37 ani) septembrie: boteaza "Salonul de Frumusete Interioara Inlight" alaturi de Luminita Baltaretu, Clara Toma si Daniela Ivanov.

2010- (38 ani) iunie - isi ia zborul in cel mai extrem dintre sporturile cunoscute: business-ul propriu. Lanseaza independent cartea despre sentimente sub titlul "Povestile Norilor", jocul de carti "Jocul Norilor" si "Agenda Norilor Mei" - practic pune bazele Colectiei Zana Norilor Stie, in sfarsit, ca forma ei de exprimare potrivita este un mix personal de litera, joc, lumina si emotie. Indiferent de numarul de ascultatori. Este recunoscatoare pentru fiecare moment de fericire trait.

2011- 2012 - creeaza "Casa Norilor - After-school si loc de joaca a gandurilor si viselor copiilor"

2011 - 2012 - realizeaza emisiunea "Povestile norilor" de la Radio Romania Junior.
     
2012 -   Incepe sa zboare. Ca o Zana.

2013 - obtine licenta de pilot pe motodeltaplan,

2014 - obtine licenta de pilot pe gyrocopter.

2014 - lanseaza noua carte "Norii din Noi".

3 comentarii:

  1. Este una dintre cele mai interesante "autobiografii", si n-o spun in necunostinta de cauza, si nici din complezenta. Felicitari pentru tot ceea ce ai realizat si putere multa pentru noile (sau mai vechile)proiecte.
    P S.
    Si lumina diminetilor mele este tot Sara, Sara mea.
    Melinda Craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa vezi ce "interesant" a fost sa o traiesc :) Multumesc inca o data, Melinda si Sara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru toate realizarile!
    Cu mult drag >:D<

    RăspundețiȘtergere

Te invit sa imi spui parerea ta: